info@fluid-tech.hu

  Horizontális tengelyű centrifugálszivattyúk

  Ezek a termékek a köznyelv által egyszerűen szivattyúnak nevezett eszközök. Termékpalettánkon megtalálható ezen kategória számos fajtája: nyitott és zárt járókerekű típusok, mágneskuplungos és tengelytömítéses kialakítású, több járókerekes (multi-stage) vagy akár önfelszívó kivitel is.  

  Vertikális centrifugálszivattyúk

  Az iparban leggyakrabban nyomásfokozásra használt több járókerekes (multi-stage) szivattyúk. Száraz és közegben elhelyezett beépítésű kivitelt egyaránt tudunk szállítani. Különlegesség palettánkon a rozsdamentes kivitel. Használhatók sima, lágyított és RO vízre egyaránt, ahogyan savas vagy lúgos közegekre is. Segítünk a megfelelő beépítés, méret és anyagminőség kiválasztásában.

  Vegyi centrifugálszivattyúk

  A horizontális tengelyű centrifugálszivattyúk egyik speciális fajtája. Többnyire mágneskuplungos, műanyagházas kivitelben fellelhető kivitel. Kifejezetten erősen savas, illetve lúgos közeg továbbítására kifejlesztett termékek. Viszonylag kis nyomáson és a centrifugálszivattyúkhoz képest alacsony térfogatáram érhető el velük.

  Magas nyomású centrifugálszivattyúk

  A centrifugál szivattyúk egy speciális fajtája.  A számos járókerék munkájának köszönhetően képes magas nyomáson szállítani a közeget. Számos feladatra egyenértékű a triplex (háromdugattyús) szivattyúkkal. Az előállított nyomás felső határa 100 bar. Kérje ajánlatunkat és győzödjön meg róla maga is!

  Termékértékesítés

  Érdekli termékünk? Vegye fel kapcsolatot értékesítőnkkel, aki szakmai tanácsokon túl a megfelelő termék kiválasztásában is segítségére lesz

  imi

  Keresnyei Imre

  +36 (70) 908 3990

  info@fluid-tech.hu

  Kapcsolat

  Fluid-tech Industrial Hungary Kft.

  6044 Kecskemét, Aranyhomok u. 26.

    +36 (70) 908 3990

  info@fluid-tech.hu

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Értesüljön aktuális akcióinkról és legfrissebb termékeinkről!
  E-mail cím
  *
  campayn
   

  eulogo2

  Fluid-tech Industrial Hungary Kft. © 2018 | Minden jog fenntartva! Honlapkészítés: weboriental